Lindform - Bari Medium Yellow - 7,5 cm hoog

Handgemaakt vaasje van Lindform, model Bari Medium Yellow-H7,5cm. Erg leuk om te mixen met andere Lindform vaasjes. Zweeds design met een oosters tintje.

€16,95 €22,50
Niet beschikbaar
Lindform - Kobe Yellow Stripe - 9,5 cm hoog

Handgemaakt Lindform vaasje, model Kobe Yellow Stripe H 9,5cm. Leuk om te mixen met andere Lindform vaasjes. Zweeds design met een oosters tintje.

€19,95 €23,00
Beschikbaar
Lindform - Ebba Freckles Melange Matt - 11 cm hoog

Handgemaakt Lindform vaasje, model Ebba Freckles Melange Matt H 11cm. Leuk om te mixen met andere Lindform vaasjes. Zweeds design met een oosters tintje.

€22,95 €28,00
Niet beschikbaar
Lindform - Bari Small Brown Dots - 6 cm hoog

Handgemaakt Lindform vaasje, model Bari Med. Brown Dots H 6cm. Leuk om te mixen met andere Lindform vaasjes. Zweeds design met een oosters tintje.

€15,95 €21,50
Niet beschikbaar

LINDFORM

Zweeds ontwerp
De inspiratie voor Lindform komt uit de Scandinavische natuur met zijn organische tinten en eenvoudige vormen.
Ontwerp, modellen en kleuren zijn gekozen om harmonie in de ruimte te brengen, maar fungeren ook als een interessante blikvanger.
Onze collectie bevat ook invloeden uit Japan, waarvan de minimalistische stijl goed samengaat met ons Scandinavisch design.

Lindform is een Zweeds familiebedrijf dat in 2007 op kleine schaal is gestart. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een merk dat synoniem staat met Scandinavisch design en kwaliteit. Onze producten zijn te vinden in exclusieve boetieks, hotels en restaurants in Scandinavië en Europa.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »