Betaalmethoden

Betaalmethoden MNH Scandinavian Design & Living

Publicatiedatum: 12-01-2024
Versie: 1.1

Voor betaling van je bestelling bieden wij jou de navolgende mogelijkheden;

  • iDeal (NL)
  • Bancontact (BE)
  • Creditcard
  • Riverty (NL en BE)
  • Een Cadeaubon van MNH Scandinavian Design & Living

iDEAL of Bancontact
Kies je voor iDEAL of Bancontact, dan kun je direct tijdens het plaatsen van je bestelling de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethode van je eigen bank.

Creditcard
Kies je voor betaling via Creditcard dan kan dat met Visa, Mastercard en America Express. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven na verzending van het artikel. Voor betalen met Creditcard wordt EUR 1,95 in rekening gebracht.

Riverty (voorheen Afterpay)
Betaal jij liever achteraf? Dat kan ook! Als je kiest voor achteraf betalen via Riverty, ontvang jij je bestelling in huis en heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. Je ontvangt een factuur met betaallink van Riverty. Door voor deze betaalmethode te kiezen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Riverty. Betalen via Riverty is mogelijk voor Nederland en België.
Voor vragen over de betaling kun je contact opnemen met [email protected] of een kijkje te nemen op de website van Riverty.

Het is belangrijk om altijd na betaling terug te keren naar de website, hierdoor kan de bestelling volledig afgerond worden. Mocht je niet terugkeren na betaling, dan kan er een vertraging zitten in het ontvangen van de orderbevestiging en het kan betekenen dat het niet duidelijk is of de betaling gelukt is, waardoor we contact met je zullen opnemen om dit te overleggen.

MNH Scandinavian Design & Living cadeaubon
Indien je in het bezit bent van een MNH Scandinavian Design & Living cadeaubon dien je deze te gebruiken bij het afrekenen. Op de cadeaubon staat een code, vul deze code in tijdens het bestelproces bij het afronden van je bestelling. Let op: je kunt per bestelling maar één kortingscode gebruiken. Wil je meer dan 1 cadeaubon verzilveren, neem dan van te voren contact op met ons, dan krijg je van ons een nieuwe code ter vervanging van 2 of meer losse cadeaubonnen.

Zodra jij je bestelling hebt afgerond, ontvang je een bestelbevestiging in je mailbox, bij deze mail zit de factuur bijgesloten.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naam. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Contactgegevens
MNH Scandinavian Design & Living
Melis Stokelaan 18
1948 DA Beverwijk
[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »