Over ons

Scandinavisch Design, gemaakt met liefde en respect voor de natuur

Wij zijn Martijn en Natascha Hoogenkamp,

Samen met onze dochter Elise en zoon Lars zijn wij in 2018 voor het eerst naar Zweden gegaan. Reden daarvoor was om eens wat anders te gaan ontdekken dan Italië of Frankrijk.
Tijdens deze vakantie zijn wij erg verrast door het natuurschoon van het land, de rust en de aardige mensen.

Tijdens deze rondreis hebben wij in het zuiden van Zweden het Glasriket ontdekt. Een gebied met dat een rijke historie heeft op het gebied van glas productie waarbij Venetiaanse invloeden een duidelijke stempel hebben gedrukt. Hier kwamen wij in diverse kleine en grote glasfabrieken waar nu met name de focus ligt op glassierkunst.

Doortrekkend naar het midden van zweden maakte wij kennis met de houtambachten en met name de link met en het respect voor de natuur.

Dit komt ook naar voren in het Scandinavisch design, hetgeen ons erg aanspreekt.

Wij beiden hebben een voorliefde voor mooie spullen en design. Ons motto is dan ook ‘we doen het goed of niet’. Wat wij daarmee bedoelen is; als wij iets mooi vinden maar het is kostbaar, dan sparen wij er graag voor om dan alsnog te kunnen kopen wat we echt mooi vinden.
In vakanties zijn wij dan ook vaak op zoek naar kleine winkeltjes waar artikelen worden verkocht die je niet bij elke winkel op de hoek kunt kopen. Het gaat dan met name om artikelen voor het interieur en mooi (sier) glaswerk.

Zoals veel Nederlanders, bleven ook wij in de zomer van 2020 in Nederland voor vakantie. Tijdens één van onze uitstapjes, opnieuw op zoek naar kleine leuke winkeltjes, vonden wij een winkeltje dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van Scandinavische interieur artikelen.
Dit heeft ons geïnspireerd en was de start om tijdens de vakantie ons verder te verdiepen in deze markt en zijn wij nu op het punt gekomen om hier serieus mee te gaan starten.

We hebben een mooi assortiment voor u gekozen en zullen dat in de komende tijd verder uitbreiden naar wat andere en minder bekende
Scandinavische merken om zo mooie en exclusieve woonaccessoires te kunnen aanbieden.

Mocht u tips hebben? Laat het ons weten!
Wij laten ons graag door u inspireren.

Met vriendelijke groet

Martijn en Natascha

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »