Disclaimer

Disclaimer MNH Scandinavian Design & Living

Publicatiedatum: 12-01-2024

Het onderstaande is van toepassing op de gehele website www.mnh-scandinavian-design-living.nl. Door de website te gebruiken, ga je automatisch akkoord met deze disclaimer.

Eigendomsrecht
Alle informatie, foto’s en onderdelen van deze website zijn het eigendom van MNH Scandinavian Design & Living of merken die aangeboden worden op onze website. Het is niet toegestaan deze informatie, foto’s en onderdelen te kopiëren en te gebruiken voor enige vorm van publicatie zonder vooraf schriftelijke toestemming van MNH Scandinavian Design & Living te hebben verkregen. Onderdelen die je kopieert om voor jou persoonlijk te bewaren vallen hier niet onder, hier heb je geen schriftelijke toestemming voor nodig.

Voorbehoud (prijs)wijzigingen
MNH Scandinavian Design & Living doet haar uiterste best om de informatie op de website up-to-date te houden. De inhoud van de website wordt dan ook regelmatig aangepast en aangevuld. Het is denkbaar dat de informatie op de site niet volledig is of fouten bevat. De prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele fouten en prijswijzigingen. MNH Scandinavian Design & Living mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder gewenst moment veranderen of beëindigen, met of zonder kennisgeving. MNH Scandinavian Design & Living is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

Verwerking persoonsgegevens
Indien je een bestelling plaatst bij MNH Scandinavian Design & Living, dan worden jouw gegevens opgenomen in het klantenbestand van MNH Scandinavian Design & Living. MNH Scandinavian Design & Living houdt zich aan de Wet Persoonsregistraties en zal jouw gegevens niet verstrekken aan derden.

Uitsluiting aansprakelijkheid
De informatie die MNH Scandinavian Design & Living op haar website verschaft, kan geen garantie geven wat betreft kwaliteit of kwantiteit voor het gebruik van de producten voor een specifiek doel. Kleurafwijkingen kunnen niet worden uitgesloten door individuele instellingen van beeldschermen. MNH Scandinavian Design & Living is niet aansprakelijk voor informatie en web inhoud die zonder haar medeweten wordt verstuurd door gebruikers. Ook is MNH Scandinavian Design & Living niet verantwoordelijk voor de web inhoud en informatie van websites die op enige manier gelinkt zijn met www.mnh-scandinavian-design-living.nl. MNH Scandinavian Design & Living is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade, direct dan wel indirect, die in verband wordt gebracht met de website.  

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. MNH Scandinavian Design & Living heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. MNH Scandinavian Design & Living aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid van schade die voortkomt uit het gebruik van websites van derden.

E-mail
MNH Scandinavian Design & Living garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mail niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met MNH Scandinavian Design & Living te corresponderen, accepteert u dit risico.

Contactgegevens
MNH Scandinavian Design & Living
Melis Stokelaan 18
1948 DA Beverwijk
[email protected]

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naam. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »