Dixie linnen placemat rond - zacht groen - Ø 38cm

Ronde linnen placemat van Dixie. De placemat is gemaakt van hoge kwaliteit linnen en heeft een strak en minimalistisch design. Ook verkrijgbaar in zwart.

€5,95 €9,00
Beschikbaar
Dixie linnen placemat rond - zwart - Ø 38cm

Ronde linnen placemat van Dixie. De placemat is gemaakt van hoge kwaliteit linnen en heeft een strak en minimalistisch design. Ook verkrijgbaar in zachtgroen.

€5,95 €9,00
Niet beschikbaar

Dixie navigeert al meer dan 25 jaar door uitdrukkingen en trends - de tijd die nodig was om ons te maken tot wat we nu zijn. De jaren brachten wijsheid en bewustzijn met zich mee, en niet in de laatste plaats het vertrouwen om vast te houden aan wat we denken en voelen. We hebben gaandeweg onze koers gecorrigeerd op weg naar eenvoud en natuurlijke expressie, en het lijkt erop dat we de juiste belangrijke keuzes hebben gemaakt. Heel veel mensen zijn het eens en waarderen onze duurzame waarden en tijdloos Scandinavisch erfgoed.

Bij de ontwikkeling van ons productassortiment gaan we uit van de Scandinavische designtraditie. Zachte, natuurlijke kleuren, doordachte functionaliteit en authentieke materialen en texturen. Natuurlijk, nuchter, maar toch zo gewaardeerd. Voor ons betekent modern meubilair meer dan kleurenschema's en de nieuwste functies. Ons erfgoed betekent ook verantwoordelijkheid nemen voor onze producten, de manier waarop ze gemaakt zijn en waar ze van gemaakt zijn.

In de loop der jaren hebben we sterke, hartelijke banden ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde fabrikanten die weten dat we materialen, productiemethoden en arbeidsomstandigheden van het hoogste niveau eisen. We hebben veel vertrouwen in hen. Daarom kunnen we onze producten produceren en ontwikkelen met materialen die het best geschikt zijn voor elk doel en elke expressie. Functionele, tijdloze interieurproducten die bijdragen aan een vriendelijke, natuurlijke omgeving. Vandaag en morgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »