Betaalmethoden

Betaalmethoden MNH Scandinavian Design & Living

Publicatiedatum: 01-03-2021

Voor betaling van je bestelling bieden wij jou de navolgende mogelijkheden;

  • iDeal (NL)
  • Bancontact (BE)
  • Creditcard
  • AfterPay (NL en BE)
  • Een Cadeaubon van MNH Scandinavian Design & Living

 

iDEAL of Bancontact
Kies je voor iDEAL of Bancontact, dan kun je direct tijdens het plaatsen van je bestelling de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethode van je eigen bank.

Creditcard
Kies je voor betaling via Creditcard dan kan dat met Visa, Mastercard en America Express. Het bedrag wordt gereserveerd en pas afgeschreven na verzending van het artikel. Voor betalen met Creditcard wordt € 1,95 in rekening gebracht.

Afterpay
Betaal jij liever achteraf? Dat kan ook! Als je kiest voor achteraf betalen via AfterPay, ontvang je je bestelling in huis en heb je 14 dagen de tijd om de bestelling te betalen. Je ontvangt een factuur met betaallink van AfterPay. Door voor deze betaalmethode te kiezen, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van AfterPay. Betalen via AfterPay is mogelijk voor Nederland en België.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)
AfterPay voert voor MNH Scandinavian Design & Living.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

AfterPay – Achteraf betalen voor bedrijven
Bij MNH Scandinavian Design & Living.nl kun je achteraf betalen met AfterPay als zakelijke klant. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem in Nederland:
IBAN: NL24ABNA0598152180
Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen via het AfterPay-systeem gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Arvato Finance B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, KvK-nummer 08203350, BTW-nummer NL8210.92.698.B01.

De Eenmanszaak MNH Scandinavian Design & Living, Melis Stokelaan 18, 1948 DA Beverwijk, KvK-nummer 81326157, BTW-nummer 0035.57.328.B38, houder van de webshop www.mnh-scandinaviandesign-living.nl, heeft haar vordering op jou overgedragen aan AfterPay. Dit betekent dat je alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van AfterPay.
Let op:
- als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om
                nog eens te betalen;
- Als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan
                buitengerechtelijke incassokosten aan je in rekening gebracht worden.

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem in België:
IBAN: BE94719400064914
Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen
Voor alle betalingen gelden de algemene betalingsvoorwaarden van Arvato Finance International B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, Nederland. KvK Noord Nederland 55731260. BTW nr. NL8518.38.133B01.

MNH Scandinavian Design & Living is een handelsnaam van de Eenmanszaak MNH Scandinavian Design & Living, Melis Stokelaan 18, 1948 DA Beverwijk, KvK-nummer 81326157, BTW nr. 0035.57.328.B38. Arvato Finance International B.V. voert namens MNH Scandinavian Design & Living het betaalproces uit.
Let op:
- als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om
                nog eens te betalen;
- als je niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvang je een betalingsherinnering, in welk geval
                mogelijk extra kosten in rekening worden gebracht.

Het is belangrijk om altijd na betaling terug te keren naar de website, hierdoor kan de bestelling volledig afgerond worden. Mocht je niet terugkeren na betaling, dan kan er een vertraging zitten in het ontvangen van de orderbevestiging en het kan betekenen dat het niet duidelijk is of de betaling gelukt is, waardoor we contact met je zullen opnemen om dit te overleggen.

MNH Scandinavian Design & Living cadeaubon
Indien je in het bezit bent van een MNH Scandinavian Design & Living cadeaubon dien je deze te gebruiken bij het afrekenen. Op de cadeaubon staat een code, vul deze code in tijdens het bestelproces bij het afronden van je bestelling. Let op: je kunt per bestelling maar één kortingscode gebruiken. Wil je meer dan 1 cadeaubon verzilveren, neem dan van te voren contact op met ons, dan krijg je van ons een nieuwe code ter vervanging van 2 of meer losse cadeaubonnen.

Zodra jij je bestelling hebt afgerond, ontvang je een bestelbevestiging in je mailbox, bij deze mail zit de factuur bijgesloten.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, telefoonnummer en naam. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Contactgegevens
MNH Scandinavian Design & Living
Melis Stokelaan 18
1948 DA Beverwijk
[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »